Despre Noi

Întreprinderea TOMAN, activitatea căreea începe încă din anul 2000, este unul dintre cei mai de bază producători a confecţiilor pentru copii din Republica Moldova. Pe parcursul acestei perioade TOMAN cu succes îşi realizează producţia  angro (en gros) în toate regiunile Moldovei.

 

Din momentul începerii activităţii sale, întreprinderea s-a dezvoltat necontenit, la etapa actuală prioritatea de bază a firmei este ca combinaţia PREŢ/CALITATE/CONFORT/MODĂ să fie optimă.

TOMAN produce nu doar produse calitative şi la preţ accesibil, dar şi hăinuţe foarte comode pentru bebeluşii dvs. Hainele se produc din cele mai bune, naturale şi sigure ţesături, care sunt totodată hipoalergenice, igienice, rezistente şi se îngrijesc uşor, menţin extraordinar de bine balanţa căldurii în organism, ceea ce este foarte important pentru creşterea şi dezvoltarea copilului.

O atenţie nu mai puţin scăzută se acordă calităţii cusăturilor şi construcţiei produsului. Pentru cei mai micuţi toate cusăturile se efectuează pe partea exterioară a produsului şi mîinicele se sfîrşesc cu mîinici croite integral. Maşinile de cusut cu o singură operaţie de cusut şi maşinile de prelucrare a bieului, garantează alipirea cusăturilor, ceea ce deasemeni are o importanţă vădită pentru pielea fină şi catifelată a copilului dvs.

Marca comercială TOMAN este o marcă înregistrată, confecţiile noastre le puteţi diferenţia uşor după logo-ul întreprinderii.

Toate confecţiile sunt conforme standardelor, ceea ce este dovedit de existenţa certificatelor de conformitate şi cel sanitar (igienic). 

Confecţiile pentru copii de la producătorul TOMAN este o posibilitate excelentă de a procura o haină comodă la un preţ accesibil. La momentul actual TOMAN produce o gamă largă de produse într-o variaţie extinsă de culori, din diferite ţesături printate cu un colorit foarte vast. Graţie site-lui nostru înainte de a procura hănuţe pentru copii dvs. veţi putea permanent face cunoştinţă cu modelele noi apărute.

Vom fi bucuroşi să vă vedem în magazinul nostru.


×
×
×
×
×
×
×